dissabte, 28 de juliol del 2012

Escalada Esportiva Sector Esquerra del Pinotxo


Aquest dimecres 25 de juliol dia de Sant Jaume, Santis, Quims i Anna’s, a traves del Grup Natura100 hem quedat per tornar a fer Escalada Esportiva a Collbató.

A estat tot un èxit i els companys no han fallat a la cita, encara que com es normal, no han pogut vindre tots els que volien per problemes quotidians varis i personals.
En aquesta ocasió ens han acompanat el Carles So An, Bruixa Blanca (Maite), Ninfa Nereida (Sara), Carmen Medina, Jessica Jess, Pilar Fernandez, Rosa Farras, Mercè Guitart, Alex Godmir, Enric Kikperic, Gerhard Llenas, Francisco Martinez i Xarli, en veritat em sigut els justos i necessaris per passar-ho bé.
En principi volíem anar al Sector Pell-Roja, però per culpa del sol i de que havia alguna via ocupada, ens hem anat desplaçant fins trobar lloc còmodament al Sector Esquerra del Pinotxo i com encara faltava espai també hem envaït més a l’esquerra al Sector A la Dreta de l'Oskar.



La meva filla Mercè i jo hem començat més tard per problemes de organització, al ser tants, dons uns que es perden, altres que venen més tard i no coneixen el sector, així que simplement nosaltres vam procurar atendre a tothom el millor possible.
De totes formes crec que tots em pogut gaudir com a mínim de dues vies i si ja algú que no ha pogut escalar-ne més per col·laborar assegurant als companys, ja el compensarem la propera vegada.
Hem pogut escalar pràcticament totes les vies i jo en particular he muntat de primer la via número 6 sense nom de 5b, segons la ressenya del Kpujo i la via número 1, Farigola 4b.
Mentre escalavam vam poder observar uns nois amb Parapents, volant per sobre nostre una bona estona, un espectacle que va culminar la tarda.
Una tarda per xerrar, assegurar, progressar pels més nous i de iniciació, també de retrobada pels que ja ens coneixíem en el món del senderisme o la ferrada amb el que, qui més qui menys hem anat derivant i progressant un rere l’altre al món de l’escalada, entre bromes de companys, en especial l’Àlex Godmir, que ens va captivar amb el seu espectacle en plena roca, eh batman?.

Un bon motiu per fer caliu humà i passar-ho bé. Només agraïr a tothom la paciència i el bon afer.
Siauuuuuuuu