dimarts, 17 de juliol del 2012

Plaques A La Dreta de l'Oskar i Totxo de l'Oskar


El dimecres 11 de juliol ens ajuntem una colla per culpa de l'Enric Kikperic, que pel facebook em demana d’anar a escalar, perquè  no ens coneixíem de res i vam creure que estaria bé. Llavors veig que es una bona idea i que la podria fer extensiva a d’altres amics del Grup Natura100 i faig un esdeveniment per qui vulgui compartir aquesta tarda amb nosaltres, com que es aprop de casa meva també i animo a la meva filla Mercè Guitart, perquè vingui, i probar aviam  si li fa gracia i troba alguna noia que calci el mateix número de peus i així ella pugui inclús fer alguna via, aviam si li agrada, i per matar dos ocells d’un tret també enredo a la meva dona Marga, dient que ni que sigui per veure l’ambient i veure escalar per primer cop a la seva filla i a mi, que tampoc m’havia vist mai.
Una cosa per l’altre va vindre i crec que tant ella com tothom so van passar d’allò més bé.
També si van voler afegir la Maria Josep Alonso Llopis, Sergio Garcia Rota, als que tampoc coneixíem i al Alex Godmir, Rosa Farràs i la seva filla Mar, i el Jose Manuel Corrales, amb el que ja havia coincidit amb algunes sortides, i jo mateix Xarli en total 10, no esta malament no?


Com que entre tots teníem prou material, vam obrir 3 o 4 vies a la vegada i varies vegades així que tothom va poder fer ven bé entre 3 o 4 vies, depenent de les forces de cadascú.


I a part de la Placa a La Dreta de l’Oskar, que hi han més vies que no a la ressenya del bloc del Kpujo, (l’obertura de noves vies es constant), també vam muntar un parell de vies del Totxo de l’Oskar amb més grau, L’Alguer 5c i la Cala Luna 5c, així tots vam poder gaudir de més de 10 vies de molts graus diferents entre el senzill III+ fins el 5c.
A l’arribar a la roca sobre les 17 hores vam poder escalar a l’ombra de l’intens sol de l’estiu i vam estar millor del que ens pensàvam.
Crec que puc dir en nom de tots que hem pogut passar una bona tarda, amb una gent molt maca fent el que més ens agrada, escalar,i passant-ho bé, també amb l’ especialista l’Alex, que també son importants i la serenor i la implicitat del José Manuel i la Ma. José, la intimitat dels més reservats, l’Enric i el Sergi, la facilitat i decisió de la Rosa, la simpatia de la Mar, les primeres passes de la Mercè, la reportera i observadora d’aquesta tarda la Marga i jo que miro d’estar atent a tothom per així no perdrem res: el Xarli haahahah.
Que més es pot demanar? Siauuuuuuu