Maine Coon

Al dia 20 de maig de 2009, se'ns va morir el Mikei un gat siamès nascut el maig de 1991 a les meves contes tenia gairebé 18 anys.
Ens va deixar un buit molt gran, perquè de veritat era un altre membre mes de la família, que es feia d'estimar, i sobretot molta companyia.
Estava al teu costat quan estaves malalt, quan volia companyia, quan tenia gana, be aquí li agradin els gats ja sap el que vull dir.

Al cap d'un temps vam veure en una revista la foto d'un Maine Coon, ens va agradar molt.
I, aquelles coses curioses de la vida parlant amb el meu germà d'aquest tema, ens diu que la seva filla té un Maine Coon d'uns sis anys que es diu Totxo.
Un dia en un d'aquells dinars familiars a casa del meu germà, estaven ells dos i parlant dels gats ens van convidar a passar un moment per casa seva i conèixer els seus gatets també tenen una gata que es un Bosque de Noruega que es diu Nina.
Ens van impressionar molt la Nina molt maca tipus gata pija amb pel preciós tota sencera blanca, i el Totxo un tros de gat molt maco de color sèmola i blanc.-molt musculós-
En van parlar del criador a on el van comprar, Aquanatura i ens vam posar en contacte amb ells.
Tenien un gatet Maine Coon ros, que van dir que ja estava reservat i aleshores vam veure el nostre Turi, el vam encarregar i quan va passar el temps de criança amb la seva mare una gata tricolor, el criador ens va cridar.
L'espera va ser per nosaltres molt llarga, encara que necessària i per fi el 18 de juny de 2009, vam anar a buscar-lo ¡era tant petit!

Es nascut el 8 d'abril de 2009, fill de Hércules i Pradilla vacunat, desparasitat i que us he de dir jo, preciós.

Al principi teníem problemes amb les seves digestions i el domini d'enterrar els pipis, aixó ja ho hem solventat.
Perquè pugueu jutjar us mostro algunes fotos, ara ja en tinc un munt. Si tinc temps cada cert temps miraré de penjar algun article més amb fotos actualitzades.Aquí podeu veure el Turi, amb deu mesos acabats de fer el dia 8,  a que esta guapoAquí podeu veure el Turi amb 11 mesos coincidint amb la Gran Nevada, ja esta fet tot un linx