dijous, 2 d’octubre de 2014

22a. Trobada Esportiva Mama's and the Papa's


Zona: Mama's and the Papa's a Collbató
Data: dimecres, 01.10.2014
Resum:Avui en aquesta trobada potser per culpa de les últimes pluges i també perquè a les 19:00 hores de la tarda ja es va fent fosc, els amics de cada setmana que ens han anat acompanyant, ara ja s'ho repensen, cosa comprensible si mirem els recursos i aprofitar el temps, be les tardes d'esportiva ja s'acaben, però el Jaume i jo encara ens i resistim amb l’avantatge de la proximitat, hem tibat lo just per fer els cinquès sup. però a lo tonto a lo tonto en fet unes quantes vies i un munt de metres, tot i que la roca estava humida i com empolsinada però el més important es que hem passat una bona estona i avui amb la companyia per primera vegada de la Mel.

Participants.:
Aproximació.:
Aparquem el cotxe al carrer Pau Bertran al mes aprop possible de la barrera de la pista forestal que porta cap a la Vinya Nova, i agafem la pista travessant la tanca, en pocs metres passem de llarg el camí de les bateries i seguim endavant en un ampli arc de volta del camí podem observar com se’n dinsa un ampla camí molt ombrivol direcció al bosc, més endavant trobem pintades de marques blaves fins trobar una gran fita quasi al mig del camí que ens porta cap a la dreta, les anem seguint fins que veiem davant nostre la paret del Sector Mama’s and the Papa’s en aquest punt si seguim molt a la dreta porta al sectors C, per sobre nostre seguint el camí lleument a l’esquerra i ens puja al nostre sector i si seguim clarament a l’esquerra ens mana a una corda fixa per sortir al sector A.
vam fer les vies:
1- Nyam Nyam 6b/6b+ 20 m. aquesta no la fem.


2- Iroquesos + 6a. 15m. Molt fina i atlètica, el pas clau esta al sortir de la panxa, desprès de la segona xapa, quan tenim un bon forat i el tenim que deixar per anar a una presa petita amunt a la dreta, millors peus també un xic a la dreta de la línia.


3- xapes casolanes V+ 10 m. Molt mantinguda i atlètica quedes petat de braços, encara que en tot el sector la roca es bonissima, per mi es un 6a. en molts passos.

4- xapes casolanes V 10 m. semblant a la 3 potser un xic més fàcil, encara que també prou mantinguda.

5- parabolts/spits V+ 30m., fem els primers 12 m. fins la reunió de la número 6., ens queda pendent la continuació, força “disfrutona” i seguint la mateixa tònica del sector, molt vertical, atlètica i amb continuïtat del grau. 

6- Kiowas V+ 12m. bones mans i peus quan calen.

7- espits separats V+ 30m., Fem com a la 5 muntem reunió a la 6 fent els primers 12 metres i deixant la continuació pel proper dia.

8- Peix de Roca V+ 15m., per nosaltres la millor via d’aquest sector, intensa, amb bona roca i continuïtat, per acabar petat de braços però satisfets. 

9- Iala Iala 6b 20m., aquesta avui no la fem

10- a equipar, comença a la fissura, aquesta no la fem.

11- Neurona 6a+ 5m., aquesta no la fem.

12- Aromes de Papiol 6a. 5m., aquesta no la fem.