dijous, 24 d’abril del 2014

4a. Tarda d'Escalada Esportiva al Columpi de Can Jorba

Ens vam trobar aquest 23.04.2014, per fer la 4a. Tarda d'Escalada Esportiva del Grup Natura100, i potser al coincidir amb la Diada de Sant Jordi, els companys no s'han animat a fer-nos companyia i decidim que en lloc d'anar a La Desdentegada canviem i anem al Columpi de Can Jorba que en aquest moments ens ve més de gust, així que al final hem estat 2 dels millors.



Xarli GX

Aproximació:
Des de Can Jorba prenem un corriol amb marques grogues que es dirigeix a la canal del Joc de l’Oca, poc abans del sector de vies llargues a l'esquerra podem seguir un caminal evident que ens puja a peu del sector del Columpi,
trobem un corriol que connecta cap a l'esquerra amb el Mur de les Lamentacions i el sector més nou El Manantial, on és evident que han fet una bona neteja i s'ha esta equipant un gran sector amb vies d'esportiva de molt nivell.

Nosaltres vam estar escalant les vies que van des de la número 1 fins la número 4.
Vam començar per les més senzilles per anar escalfant dits, encara que en aquest lloc, rapidament fas molts que et deixen a to, tant de dits com de peus.
4- Xapes Negres 5c
3- La Fàcil 6a.
2- ? 6a.
1- Ladysue 6a.+ la pujat el Jaume muntada per dalt de segon.
La placa en general es variada, trobant una mica més rentat al inici, encara que es fàcil de col·locar-se per continuar entre passos de diedres, fissures i adherència, resultant una escalada, variada, divertida, tècnica i ha on fas tirades de més de 30 metres on cal escalar entre bavareses, forades i petites regletes i apretar, gasssss i amunt.