dissabte, 8 de juny del 2013

3a. Tarda d'Escalada Esportiva a Collbató 2013

Avui a sigut una tarda molt complerta i profitosa, vam quedar per escalar una mica pel sector El Jardinet, per aprofitar que te unes quantes vies de grau senzill i sense compromís per passar la tarda com més ens agrada, escalant.
             
la Rosa Farras, estava espitosa i com una lleona a obert ella primer totes les vies amb ganes i gaudint de debò, aquesta es l'actitud que s'ha de tindrà.

desprès el Jaume Escorsell, que desprès d'uns anys sense escalar, es retroba no només amb la roca sinó també amb mi, antic amic de joventut que desprès de 30 anys ens hem tornat a trobar gràcies el facebook, molt be i també totes les vies de primer sense presses però segur.
i jo Xarli , com sempre fent el que puc, també he obert totes les vies de primer. Ens hem anat assegurant també seguint el mateix ordre:
Jo assegurava a la Rosa, la Rosa assegurava al Jaume i el Jaume me assegurava a mi, i així hem anat fent les següents vies i per aquest ordre i sempre fent una cua.

Via Dent de Lleó 4a.
Via Cama de Perdiu 4b.
Via Cua de Rata 5a.
Via Orella d’Ós 4a.

Informació i Observacions:
A la via Cama de Perdiu 4b., per culpa de la caiguda d’una llastra se li ha variat la línia i ara en el descrostonat fa una gira molt estranya porteu 2 cintes llargues per aquest tram.
A la ressenya del kpujo es pot veure el abans i si mireu les fotos, veureu el desprès.
També comentar-vos que si seguiu aquestes ressenyes com jo i la majoria dels addictes als sectors de Collbató, també podeu observar que a les vies Dent de Lleó i Orella d’Ós de 4a. les ressenya compartint reunió, dons no, les reunions han estat substituïdes i posades noves i individuals per totes les vies.
Hem gaudint del moment de la roca i d'altres companys que teníem pels voltants, a sigut genial amb regust de poc temps. Per tant no hem pogut gaudir d’una cerveseta que la deixem pendent, fins aviat. Siauuuuuuuuuuuu