diumenge, 4 de novembre del 2012

Placa del Gandhi (Nou Barris) -Collbató-



Aquest matí, dissabte 27 d'octubre de 2012, el Joan Canals, el Arcadio Mank i jo (Xarli), volíem anar a fer la Via Esparraguera, però com a estat plovent molt, la roca esta mullada i hem decidit deixar-ho estar per més endavant i aprofitar al matí fent una mica d’esportiva.













En principi no volíem fer massa grau i la intenció era quedar-nos pel Sector del Jardinet, però estava ocupat i decidim anar fent el caminal fins trobar la Placa del Gandhi, lliure i l’ocupem. hahah
Mirem les ressenyes i veiem que les cinc vies, van per ordre de grau de dreta a esquerra i així les comencem a fer, per anar escalfant i anar progressant amb més nivell.
Aquesta vegada hem agafat des de la primera via un ordre i l’hem anat seguint durant totes les vies.
Primer el Arcadio, desprès Jo i l’últim al mestre, el Joan.
Shakira (5b

Es la més fàcil de totes, de petites presses però bastant tombada, es anar buscant i trobant els millors peus per anar pujant, les mans poca cosa fan, més que res per l’equilibri.


















Del Tipi (5b)
Seguim ara per la via de l’esquerra per anar més ràpid i aprofitar la reunió, aquesta es molt semblant a l’anterior però un xic més vertical, en el Arcadio li comencen a caure gotes, totes tenen algun passet interessant que t’has d’estudiar.
Tot i el petit plugim continuem, perquè va alternant amb estones grises.














Batalla de Fetterman (5c)
Aquesta via ja dona una mica més de mal de caps, perquè encara que el grau no apreta es de presa petita i vols assegurar millor el pas i has d’anar provant que si per l’esquerra o dreta de la xapa, etc. molt bona, compartim reunió amb l’anterior.
Tamborraju (6a)
Aquesta via quant comences ja li entres amb més respecta perquè les ressenyes et diuen que te un grau de 6a.Es una via de continuïtat, sense cap pas especial ni difícil, trobàs presses per peus i mans i quan acabes, t’ha dones que es la via més maca de tota la Placa.
















Ja no continuem, perquè per avui estem cansats, així que un altre dia tindrem que tentar la cinquena, la via Trencaclosques 6a+.