dilluns, 9 de desembre de 2013

Via La Carla se'n va a la selvaAvui ens hem trobat per escalar a Malanyeu, hi hem participat Montse Miñano Madolells i Jaume Escorsell

Hem trobat a faltar al nostre amic Xarli, que no ha pogut estar amb nosaltres per la mort i incineració de la seva cunyada Carme.
Un cop arribem a Malanyeu aparquem el vehicle al costat d’un camp de futbol. Seguim a peu per una carretera que es dirigeix cap a l’església i continuem seguint les marques de pintura de PR blanc i groc, fins que arribem a un Mas.
Just abans surt un corriol que s'endinsa al bosc, el seguim. Creuem un filat elèctric i la riera de Malanyeu,
a partir d’aquí el camí es desdibuixa i toca enfilar cap a la Paret del Devessó en tendència a l’esquerra fins trobar a peu de via pintat en negra el nom de Carla. 15’ 

Desprès de recorre els peus de via i al no portar ressenyes hem decidit no complicar-nos gaire i fer la via de la Carla se'n va a la selva, una de les més senzilletes V+.

Via: ”La Carla” se’n va a la selva, per la variant del ràpel 
Paret: Agulla: Paret del Devessó
Zona: Malanyeu -PrePirineu
Dificultat: V+ (D+)
Dificultat obligada: V
Llargària: 40+25+35 =100 metres
Aperturista: Joan Baraldès -Xavier Solà amb la col·laboració de Oriol Pujol-Martí Baraldés oberta al Juny 2008
Equipament: Via equipada amb parabolts (xapes), reunions totes repelables
Material: 11 cintes exprés i dos cordes de 60m. 
Orientació: Sud


Data: dilluns, 09.12.13
Hem començat el primer llarg entrant per una variant a la dreta que no coneixíem i el darrer llarg, desprès de mirar ara la ressenya, no l'hem fet per el recorregut original sinó per la variant del ràpel.
Aquest és el vídeo de les poques fotos que hem fet: