divendres, 26 de desembre del 2014

Trobada Esportiva al Nas de La Riba


Aquí us deixo les fotos de la trobada d'avui que hem fet a la zona del Nas de La Riba a Tarragona, un lloc en calcari increïble amb unes preses que semblen sicades per poder tibar amb tranquil·litat sense regalar res, un grau mig sobre el V, desprès dinar en conjunt i a explicar batalletes, que també ens agrada força i ja sabeu Gassss i Amunt.
Aproximació
les coordenades de l'aparcament son 41º18’48.33”N 1º11’04.69”E 
Aquí us deixo l'enllaç al Google Maps perquè us sigui més fàcil:

Us deixò els enllaços al blog Natura100 d’altres quedades en aquesta zona, perquè en tingueu més dades tant de les vies com de l’aproximació,


També o trobareu tot molt ben explicat a la revista, Jané Vallvey, J., Guia d'escalada Clàssica a les Muntanyes de Prades, Col.lecció Azimut, n. 79, Cossetània Edicions, pp. 142 i 153.

hem estat:
Cinto Romero

Hem fet les vies: (les que m’han recordo perquè entre tots ne’m fet moltes)

El Palmito Facilon IV+
La dels Sostres V+
Merda X un tubo V
Palomino V+
Escolanet V
Espolon Reten V+
Sabrina V+
No a la Guerra 6a.
Peus de Pat V+
Parabolts 6a.
Fisuranet 6a.
Vaig Sobrat 6a.
Arriba el Tav 6b i unes quantes més, 
cadascun de nosaltres vam fer un pròxim d’entre 4 i 6 vies, no esta malament, oi?, excepte el Jaume Escorsell que no en tenia mai prou, estava imparable, he intractable, una bestia de la tapia sobre tot esportiva, tambe el luxe de poder comptar amb l’aperturista i promotor principal d’aquesta zona el Cinto Romero i els amics de Tarragona Jordi Vives i Alex Ossó que ja comencen a tibar amb el relleu, els seus fills, quina meravella veure’ls a tots plegats escalant, i pels que no havien vingut mai o no havien escalat mai en calcari de luxe, en resum tot plegat a resultant un matí molt complert, amb ambient i solet, llàstima del vent.

Personalment he quedat molt satisfet dels companys de corda que em anat escalant per ordre estricte de tanda un munt de vies i tots 3 de primer (el Toni Casanovas, l’Alba) també ja a ultima hora compartir corda amb el Toni Serena, un plaer comptar amb tots vosaltres per escalar, riure i passar uns bons moments.

Aquí teniu el vídeo de les fotos de la trobada.