dilluns, 11 d’agost de 2014

14a. Tarda d'Escalada Esportiva al Sector Mama's and the Papa's14a. Trobada d’Escalada Esportiva al Sector Mama’s and the Papa’s
Zona: Mama’s and the Papa’s

Sector: B o Esquerra
Data: Tarda del dimecres, 06.08.14

Aproximació.:

Aparquem el cotxe al carrer Pau Bertran al mes a prop possible de la barrera de la pista forestal que porta cap a la Vinya Nova, i agafem la pista travessant la tanca, en pocs metres passem de llarg el camí de les bateries i seguim endavant en un ampli arc de volta del camí podem observar com s'endinsa un ampla camí molt ombrívol direcció al bosc, més endavant trobem pintades de marques blaves fins trobar una gran fita quasi al mig del camí que ens porta cap a la dreta, les anem seguint fins que veiem davant nostre la paret del Sector Mama’s and the Papa’s en aquest punt si seguim molt a la dreta porta al sectors C, per sobre nostre seguint el camí lleument a l’esquerra ens puja al nostre sector i si seguim clarament a l’esquerra ens mana a una corda fixa per sortir al sector A.
Hem fet les vies:
01- Nyam Nyam 6b/6b+ 20 m.
02- Iroquesos + 6a. 15m. Molt fina i atlètica, el pas clau esta al sortir de la panxa
03- xapes casolanes V+ 10 m. Molt mantinguda i atlètica quedes petat de braços
04- xapes casolanes V 10 m. semblant a la 3 potser un xic més fàcil
05- parabolts/spits V+ 30m.,“disfrutona” si la feu fins dalt de tot.
06- Kiowas V+ 12m.
07- espits separats V+ 30m.,
08- Peix de Roca V+ 15m., per nosaltres la millor via d’aquest sector
09- Laia Iaia 6b 20m., el pas es troba en posar-se d’en peus a l’alçada de la lleixa, per continuar per la següent placa.
10- a equipar, comença a la fissura, aquesta no la fem.
11- Neurona 6a+ 5m., aquesta no la fem.
12- Aromes de Papiol 6a. 5m., aquesta no la fem, falta el primer bolt.

Ahir dimecres per la tarda vam estar una bona colla per fer esportiva en aquesta sector petit i tranquil, però amb unes vies potents per passar l'estona i barrellar-si i treure tot el que portem, tenint que tibar amb decisió o volar. El cas es passar una bona estona entre amics i escalant i ja sabeu Gasssss i Amunt.