dijous, 3 d’octubre del 2013

1er. Diumenge d'Escalada Esportiva a Collbató

Avui 29.09.13 els amics de l’Escalada Esportiva del Grup Natura100 hem quedat al Bar Muntanya per reunir-nos per anar a escalar i mira per on m'he trobat amb la Silvia Ortiz i el Sergi, en el Bar també ens hem ajuntat amb la Carmé de DonaAlpina Cat que anava als Ples de Llibre a escalar amb el Jordi Rovira, uns crack. Desprès hem anat a escalfar a la Dreta de l'Oskar i quan s'anava omplint la placa ens hem anat al Sector Pell Roja a fer vies de més grau, he pogut observar que al Totxo de la Nela, a on hi havia la via l'Esperó de la Martina, li han variat el traçat per obrir-ne un altre de nova per la seva esquerra que travessa verticalment pel centre tota la panxeta de l'esperó, desconec el seu nom i la graduació sembla que entre 5c o 6a.?
També sens a afegit al Josep Lluis Ayala, i uns amics seus, al final un matí molt maco amb col·leges com no, molt macos.


Tots contents i cansats, fins la propera amics.

1 comentari:

Joan Prunera ha dit...

Xarli, tu tens idea de la persona (per dir algún nom) que es dedica a enviar-me comentaris del tot inadequats al meu blog? Esta caficat/da en que et faci propaganda del teu blog pero amb males arts, insultant i menyspreuan. Tu has de tenir idea d'alguna cosa. Quan estave dintre del GRUP NATURA 100% del Feisbook noparaba d'insultarme gent i per això en vaig borrar però la cosa segueix en el meu blog. Una última "cagada2 que ha deixat es el de sempre, que tinc enveja del teu blog i que les teves ressenyes son les millors, Per cagerse, tiu, de pati d'escola.
Aqui tens l'ultim exemple:

El grup Natura 100 no es fa responsable dels teus problemas amb anonims, dels que hi han es un dels millors grups d'escalada, amb les millors ressenyas, potser tens envenja, ahahaha, http://xarli-natura100.blogspot.com.es/ a Cerdà-Pokorski a la Roca de Sant Salvador. Trobada a Sant Benet pels menbres del C. E. Àliga

Jo penso i perdona, que tu tens algo a saber de tot això. No es normal que et vulgui fer tanta propaganda a costa meva i insultant. A més, sempre com anònim mai donant la cara. Quien con crios se acuesta mojao e levanta, nen!