diumenge, 14 de març del 2010

Montserrat-Nevat


Avui Diumenge hem anat a fer una caminada senzilla, fàcil des del Monestir baixar pels Degotalls, La Baixada dels Matxos, La Colònia Puig, La Calsina i el Piteu fins a Monistrol de Montserrat, que acostumem a fer per passar el matí, sinó sigués per la neu que encara desprès de sis dies hem trobat des de la gran nevada, comparada amb la nevada de l'any 62 del segle passat.



Pel Camí dels Degotalls hem trobat molt gel només començar i per les petjades durant tot el camí envoltats encara d'un bon gruix de neu, també a sigut dificultós baixar per la drecera fins trobar la carretera BP-1103.
A partir de trobar la carretera fins el començament del camí de la baixada dels matxos, l'hem pogut fer tranquil.lament per fora del protector, perquè per dins estava la neu acumulada de netejar la carretera i era inaccessible e impracticable, però caminant per aquí miraves la muntanya i estava preciosa.


Al començament la baixada dels matxos i quasi tot el camí potser a sigut el més complicat de caminar de la passejada d'aquest mati,  de la Colònia Puig i fins el revolt de la paella al deixàr la carretera BP-1121, no havia cap problema estava tot ben net.


A partir d'aquí també estava net però uns 50 metres abans de travessar el torrent del Tortuguer que trobem abans del vial de La Calsina, havia gel que lliscava com el sabó.
De La Calsina i fins trobar el Piteu hem trobat neu als obacs, però s'ha afegit un altre problema, desprès de trobar neu i gel només faltava trobar fang.


Ens hem posat de fang fins les celles, cada bota pesava 5 quilos i a part d'això no hem trobat res més, parlant amb la Marga, el que hem trobat es que estàvem més cansats que de costum.
Caminar per la neu, la tensió de no caure pel gel i desprès el que pesaven les botes, teniem les cames destrossades, però això si, com sempre, caminar per Montserrat sempre val la pena. Siauuuuuuuuu


1 comentari:

pepsansII ha dit...

Una agradable sortida per Montserrat nevada i unes precioses fotografies.
Salutacions