divendres, 3 d’abril del 2015

Trobada Esportiva al Pas de la Mala Donal del Garraf



Aquí us deixo l’únic lloc útil per la trobada i juntar-nos per esmorzar plegats, trobareu aparcament a l’entrada del túnel, penseu que parlem de pocs metres de distancia ja que el poble es molt petit.





Un cop sortim del bar Antonio, creuem el pas peatonal i seguim rampa avall cap al port i en direcció al túnel (els cotxes no cal tocar-los d’on hem pogut aparcar) creuem per dins el túnel i seguim el camí de la pedrera fins a pujar a un coll on trobarem un forat tancat i senyalitzat amb (varilles d’obres). 


Nosaltres prenem el camí que puja a mà esquerra molt pocs metres. Quan el camí s’estrenya, girem a la dreta, en direcció al mar. Un pi singular a la vora del penya-segat ens indica la direcció a seguir i el punt on prepararem el descens, seguim i trobem un passa ma de cable (es un sector nou de vies esportives) seguim i quan arribem a una plataforma plana ja estem a peus de vies del sector del Pas de la Mala Dona, si el travessem sencer i continuem anirem a un parell de sectors més nous.


Caracteristiques:
Al ser un sector davant del mar es recomenable visitar-lo tot l’any menys a l’estiu, a on ens podem quedar torrats.

Llàstima que la roca es un calcari polit que no dona opcions a trobar peus i molts calvus per les mans, cosa que fa l’escalada bastant desagradable.

L'equipament és molt bo, les vies estan equipades amb parabolts i químics.

L'altura de les vies ronda entre els 20m i 30m i encara que hi ha algunes vies que consten de diversos llargs, només se sol fer el primer com esportiva, fet que si ens aventurem podem trobar la resta dels llargs amb equipació força antiga i deteriorada.

Es recomana portar corda de 60m per no tenir problemes i vigileu amb els descuelgues.







Resum:
Avui ens hem trobat els amics de Natura100 per fer escalada esportiva al sector clàssic esquerra del Pas de la Mala Dona al Garraf, com no podia ser d'un altre manera a estat tot un matí intens, d'apretar de valent i donar-ho tot això si entre moltes rialles i xerrades inclós el dinar.


Hem estat en:

Aquí teniu el vídeo de les fotos de la trobada