dimecres, 29 d’octubre del 2014

25a. Trobada d'Esportiva a l'Esquerra i Totxo Pinotxo

Zona: Nou Barris
Sector: Esquerra i Totxo Pinotxo
Data: dimecres, 22.10.14
Avui hem estat un bon grupet per fer un emotiu acomiadament de la temporada de l’escalada esportiva de les tardes dels dimecres del grup Natura100.

Hem fet les vies:
Esquerra Pinotxo:
01- Farigola 4b
02- L’home del sac 5c
03- ¿?6a. El meu primer 6a. de primer, moltorgullos.
04- ¿?6a.+05-
05 Amistat Infinita 6a.
06- ¿?5b
Totxo Pinotxo:
01- Gepetto 5b
02- Tierra Virgen 7a. l’obre el crac Blai Garcia

Ens hem trobat fent la via Esther en el Antoni Aymamí Hernández i el seu company Mingo Mortes i els hi he fet alguna foto, van per vosaltres companys.

Participants.:
Blai Garcia
Oscar Mateo Martin
Mari Bm
Ana Al Limite
Enric Kikperic
Ricard Manresa

i ens hem conegut a l’última trobada amb.:
Xavier Pérez Guerrero
Fermi Marco Perez

aneu-nos seguint, alguna cosa farem entre mig.

Resum:
Avui en fet l'última trobada de la colla d'amics que hem anat confirmant durant aquest any, no han pogut esta tots, però de tots a quedat gravada a la roca una miqueta i nomes es un parèntesis fins al proper any, no us oblideu ningú de ningú i ja sabeu continueu gaudint de valent com fins ara. 


Com a reflexió personal No em vull estar de dir que he acabat aquesta temporada en quan a l’esportiva, amb molt bon gust de boca, ja que avui tot o he fet de primer inclús al meu primer 6a. gràcies a l'empenta de la ....., del Jaume Escorsell, del Blai Garcia, l'Alex Gv i molts altres que m'han ajudat i continuen ajudant-me a ser millor escalador, gràcies a tots per continuar complint una il·lusió i per voler conèixens i participar amb nosaltres, als més veterans i enganxats, als més nous i indecisos, a tots un plaer i fins la temporada vinent i ja sabeu Gasssss i Amunt.